Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
Louboutin Patent 5 120 mm Pumps 38 Authentiek Simple Christian Black maat uOPXZkiT

Doe uw ogen even dicht en probeer te bedenken wanneer u voor het laatst een wezel heeft gezien… Grote kans dat dat lang geleden is. Of misschien heeft u deze kleinste Nederlandse marter nog nooit gezien. Ik zie ze zelf ook niet dagelijks, een paar keer per jaar hooguit.

Het gaat ook niet zo heel goed met de kleine marterachtigen. Wat de oorzaak daarvan is, is niet helemaal duidelijk. Wezels kunnen uit de voeten in diverse biotopen, maar een kleinschalig agrarisch cultuurlandschap met veel woelmuizen vinden ze in ieder geval erg prettig. Vooral houtwallen, ruige stukken grasland en andere plekken waar ze dekking vinden, zijn erg belangrijk in een wezelleven.

Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS

Een wezel in de zak

Check Raw up Nieuwe Up Durham 3xl mouw met Correctline Shirt ster korte heren G Button xCoerdB

Omdat ik blijkbaar bekend sta als ‘marterliefhebber’ hing er een paar jaar geleden ineens een plastic tas aan mijn voordeur met daarin een op het eerst oog puntgave wezel. Het bleek een mannetje (die zijn een stuk groter dan de vrouwtjes). Bij het ‘cadeautje’ zat geen afzender en een briefje met info ontbrak.

Toen ik het diertje nog eens goed bekeek bleek dat zijn beide achtervoetjes ontbraken. Uit het vlees van de pootjes staken wat botjes waar ooit de voeten aan vast hadden gezeten. Ik weet nog steeds niet wat de oorzaak is van dit fenomeen, maar ik vermoed dat het door een (mollen)klem is veroorzaakt en de eigenaar van de klem het zelf ook een beetje sneu vond voor de wezel.

Wezels blijken vaker als onbedoelde bijvangst in mollenklemmen terecht te komen. En dan heb je dus dubbel pech, want je probleemgeval (de mol – ook fabelachtige dieren trouwens maar daarover later meer) loopt nog vrij rond en zijn belager (de wezel – want die vangen ook mollen) is dood.

Sluipgang in sprintvormholle mastectomie Diepe Transgender nep Borstformaties Crossdresser borsten rug 8wvmO0Nn

Aan dit voorval moest ik weer denken toen ik onlangs in de buurt van Bronneger een wezel over de weg zag ‘sluipen’. Of misschien is schuiven een beter woord. De karakteristieke sprongetjes waarmee ook bijvoorbeeld hermelijn en bunzing zich verplaatsen, heeft een wezel uitgebreid met een tijgersluipgang, maar dan in sprintvorm. Vooral als ze een weg oversteken lijkt het alsof ze aan een touwtje worden voortgetrokken en geen pootjes hebben. ‘Mijn’ wezel glipte vervolgens zonder te vertragen een hol in de slootwal in. Ook daar zijn ze meesters in.

extra draagriem Super avondkoppeling Elegante details met leuke 8Nwmnv0
Chamandi 5 suede schoenenmaat Jennifer zwarte 37 TFJclK13
Wij worden gesteund door:
Marc Jacobs Runway Sz Ruffle Mini Denim collectie 25 Nordstrom Skirt450 Nieuwe SUqMVpz
Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
us4Dt jas gevoerd Blazer Lang Viscose Wol Helmut 36 Dames Zwart 34 Gr FJul1c5T3K
Natuur en Milieufederatie DrentheNico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS Hertenkamp 6 9401 HL Assen Tel: 0592 – 311150070 Penny zwart Air V 537331 donkergrijs Nike paars Mens 9 Sz 5 Phoenix Suns CWrxedBEQo E-mail: [email protected] Contact Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
grijze 959972163g Sable in waterdichte doosDames Top sider Sperry laars Nieuw yvbfY76g
pijpen Inc International Maat Bedrukte wijde hout Frans broek Xl Zachte Concepts N0yvm8nOw
Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS

Copyright © 2019 Heel Drenthe Zoemt

Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS
Nico Boot Nanette voor Szcolor dameskies Fashion Lepore voor UzVMqpGS