U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Succesvolle manifestatie 'KUNST OM TE DELEN'

De twee weekenden (tussen 18 en 26 november) van de manifestatie van Het MAGAZIJN046 in het Mariapark in Sittard waren een doorslaggevend succes.

“KUNST OM TE DELEN” met de expositie van 12 regionale kunstenaars en een grote groep creatieve leerlingen van het DaCapo college hebben ongeveer 700 bezoekers getrokken.

Bezoekers aan de expositie "Kunst om te Delen"Bezoekers aan de expositie "Kunst om te Delen"

Samen met leerlingen

De bedoeling om kunst met elkaar te delen is succesvol geweest omdat het een inspiratie was voor leerlingen van DaCapo om zelf aan de slag te gaan. Via een stembiljet heeft 90%  van de bezoekers gestemd op een werk van de leerlingen.
De prijzen van het publiek, van een vakjury en van DaCapo onderstreepten de waardering van eenieder voor hun werk.

Contact met publiek

Ook de bezoekers konden dagelijks tijdens de expositie kijken, kopen en zich laten informeren door de kunstenaars die vrijwel elke dag aanwezig waren.
De waardering voor de gratis expo-catalogus die enkele leerlingen van het Arcus college hadden ontworpen was erg groot.

Kunsttrampele 

De kunstwandeling in de binnenstad o.l.v. Luc Laudy, die twee keer werd gehouden op de zondagen, werd ondanks het koude weer erg goed bezocht. Een nieuwe kijk op de eigen stad was een mooie aanvulling op dit culturele evenement.

Kunst in etalages

In een 8-tal etalages waren kunstwerken van de expositie te zien. De bereidwilligheid van de winkeliers is bijzonder op prijs gesteld en leent zich wellicht voor uitbreiding bij een volgend project.

Foto's van het "kunsttrampele" tijdens de expositie "Kunst om te delen".

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?